Szállodáknak, turisztikai célpontoknak


Hogyan adja el a szálláshelyét?

Hogyan tegye vonzóvá a turisztikai célpontját?

Itt a megoldás!

A szállodaiparban, szálláshely értékesítésben dolgozóknak őrületesen versengő környezetben kell piacot, vendéget szerezniük. Mivel tudja vonzóbbá tenni a saját szálláshelyét, turisztikai célpontját?

Az általunk fejlesztett termékkel, a számítógép előtt keresgélők számára is élményszerűen tudjuk bemutatni a szállodáját, és a környékén található turisztikai attrakciókat, célpontokat.

Ha rászán 2 percet, akkor mutatunk egy olyan eszközt, amivel simán lekörözi a konkurenciáját.

Emelkedjen ki a tömegből! Mutassa be úgy a szállodáját, attrakcióját, hogy már az interneten keresztül beleszeressenek!

A termék bemutatása

A FORTE GeoMeter egy körpanorámás felmérő műszer, egy új magyar találmány, amellyel könnyen és hatékonyan örökítjük meg a környezetet 360 fokos körpanorámás felvételsorozat formájában.

A helyszínen az Önökkel előre egyeztetett útvonalakat a műszerrel gyalogosan, gépkocsival esetleg kerékpárral, hajóval bejárjuk, ezáltal megörökítjük az Önök által fontosnak tartott helyszínt, desztinációt, amit aztán az interneten saját oldalba, honlapba építve vagy akár körlevélbe építve publikálhatunk.

Érdemes az odavezető útvonalról, a szűkebb környékről és a környező turistacsalogató látványosságokról is egy saját egyedi virtuális sétához, körpanorámás bemutatóhoz felmérés készíteni.

Az elkészült anyagból kétféle virtuális séta állítható össze:

1. Folyamatosan lépegethet a séta útvonalán, bárhol körbenézhet 360 fokban, ránagyíthat az érdekesebb részletekre.
2. Elindíthatja a lejátszás funkcióval és folyamatosan virtuálisan végigsétál az útvonalon, úgy hogy közben az előre beállított helyeken megáll, körbe fordul a nézővel, automatikusan ránagyít a fontosabb helyekre pl. a szálloda vagy más látnivaló bejáratára, így vonzza oda a tekintetet és a látogatókat, ezáltal a foglalásokat is.

A turisták szeretnek előre tájékozódni a környezetről a megközelíthetőségről és látnivalókról. Szívesebben mennek olyan helyre ahol azt a tájékoztatást megkapják és nem is akárhogyan hanem egy újszerű plasztikus, élményszerű és játékos formában …

Ez egy olyan látványos eszköz, ami garantáltan lenyűgözi a honlapjára látogatókat.

Ide kattintva próbálja ki, hogyan mutathatja be szálláshelyét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A vendégek imádni fogják. Ennek az eszköznek a segítségével pontosan tudni fogják, hogy mire számíthatnak, hogy milyen élményeket, látnivalókat, attrakciókat fognak átélni.

Az eszközt idegenvezetésként is használhatják – és használni is fogják – hiszen csak rajtunk múlik, bogy mennyi információt helyezünk el a virtuális sétán..
Ez egy olyan marketing eszköz ami “automatikusan” eladja a termékét. Annyira meggyőző a Virtuális Séta élménye, hogy azonnal beleszeretnek az attrakcióba.

.

hotel2

 

 

 

Kapcsolat


Kiváncsiak vagyunk rád!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet