Ingatlan fejlesztőknek


Hogyan szerezzen vevőt az újonnan elkészült ingatlanjára?

Hogyan töltse meg bérlőkkel az irodaházát?

Itt a megoldás!

Az irodapiacon és az új lakás piacon a túlkínálat a jellemző. Mivel tud kitűnni a tömegből? Miért válasszák Önt a potenciális vevők?

Az általunk fejlesztett termékkel, a számítógép előtt keresgélők számára is élményszerűen tudjuk bemutatni az Ön ingatlanját. Garantáltan többen fognak megkeresni ha alkalmazza a szolgáltatásunkat.

Ha rászán 2 percet, akkor mutatunk Önnek egy olyan eszközt, amivel simán lekörözi a konkurenciáját.

A termék bemutatása:

A FORTE GeoMeter egy körpanorámás felmérő műszer, egy új magyar találmány, amellyel könnyen és hatékonyan örökítjük meg az ingatlant és környezetet 360 fokos körpanorámás felvételsorozat formájában.

A helyszínen az Önökkel előre egyeztetett útvonalakat a műszerrel gyalogosan, kocsival esetleg kerékpárral, hajóval ..stb bejárjuk, ezáltal megörökítjük az Önök által fontosnak tartott helyszínt, ingatlant, amit aztán az interneten saját oldalba, honlapba építve vagy akár körlevélbe építve publikálhatunk.

Érdemes az odavezető útvonalról, a szűkebb környékről és a környező látványosságokról is egy saját egyedi virtuális sétához, körpanorámás bemutatóhoz felmérés készíteni.

Az elkészült anyagból kétféle virtuális séta állítható össze:

1. Folyamatosan lépegethet a séta útvonalán, bárhol körbenézhet 360 fokban, ránagyíthat az érdekesebb részletekre.
2. Elindíthatja a lejátszás funkcióval és folyamatosan virtuálisan végigsétál az útvonalon, úgy hogy közben az előre beállított helyeken megáll, körbe fordul a nézővel, automatikusan ránagyít a az ingatlan fontosabb pontjaira vagy bejáratára, így vonzza oda a tekintetet és a látogatókat, ezáltal a vásárlókat is.

IDE KATTINTVA kipróbálhat egy bemutatót!

A vásárlók szeretnek előre tájékozódni a környezetről a megközelíthetőségről és környékről. Leghatékonyabb ha tőlünk kapják meg a tájékoztatást és nem is akárhogyan hanem egy újszerű plasztikus, élményszerű és játékos formában!

Ez egy olyan látványos eszköz, ami garantáltan lenyűgözi a honlapjára látogatókat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ARAJANLATGOMB

kapcsolatgomb

A Virtuális Sétával sokkal izgalmasabban, élményszerűbben lehet bemutatni egy ingatlant, mint akár fényképek, akár videók segítségével. Ezáltal az érdeklődők már számítógép előtt ülve is olyan élményt élnek át, mintha bejárták volna az ingatlant.

A Virtuális Séta bármennyi információt képes prezentálni. Meg tudjuk jeleníteni a helyiségek méretét, a távolságokat, vagy akár a villanykapcsolók helyét.
Ez egy olyan marketing eszköz amit csak a legjobbak használnak. Már ezzel az eszközzel is pozicionálja a saját ingatlanját.

ingatl21

Kapcsolat


Kiváncsiak vagyunk rád!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet