3D ÉPÍTMÉNY FELMÉRÉS


Fontos Önnek, hogy egy építmény 3D felmérése rövid idő alatt elkészüljön?

Itt a megoldás!

Kinek ajánljuk a szolgáltatásunkat?

Építészeknek, akik helyszín felméréseket hatékonyabban szeretnék elvégezni/elvégeztetni:

Bontási tervekhez

Rekonstrukciós tervekhez

Felmérési tervekhez

Egyéb tervdokumentációhoz

Régészeti feltárásokhoz

Kulturális örökségvédelemhez

Részletgazdag építmények homlokzatfelmérése, akár cm-es felbontással, koordinátahelyesen

Az általunk fejlesztett termékkel, egy egészen pontos, építészeti és modellező szoftverekbe (pl. ArchiCAD) konvertálható, megbízható,  digitális 3D alapanyag készíthető.

A termék bemutatása: 

A FORTE GeoMeter egy körpanorámás felmérő műszer, egy új magyar találmány, amellyel könnyen és hatékonyan örökítjük meg a környezetet 360 fokos körpanorámás felvételsorozat formájában.

A helyszínen az Önökkel előre egyeztetett útvonalakat a műszerrel gyalogosan, kocsival esetleg kerékpárral, hajóval bejárjuk, ezáltal megörökítjük az Önök által fontosnak tartott helyszínt, amit aztán az irodában lehet virtuális sétával bejárni, elemezni. A képeken mérni lehet vagy akár az adott objektum földrajzi koordinátáit is meghatározhatjuk. A koordináták automatikusan térképre kerülnek és más rendszerekbe exportálhatók. Ily módon a teljes környezet egy bejárással dokumentálásra kerül és mérhetővé, digitalizálhatóvá válik.
Folyamatosan lépegethet a séta útvonalán, bárhol körbenézhet 360 fokban, ránagyíthat az érdekesebb részletekre, amiről méretek is meghatározhatók.

A dokumentált terület szükség esetén interneten megosztható akár zárt körben, és publikus módon is.

A körpanorámás képekből és a térszenzorok adataiból 3D modellt építünk amely alkalmas más építészeti tervező és modellező rendszerekben további felhasználásra. A GeoMeter egy olyan megbízható eszköz, amely segítségével 10x hatékonyabban készül el a kívánt építmény 3D felmérése.

IDE KATTINTVA kipróbálhatja a virtuális bejárást!

IDE KATTINTVA egy 3D demo homlokzatfelmérést tekinthet meg, amelyet forgathat, kicsinyíthet-nagyíthat, és amelyen mérni is lehet!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Az új GeoMeter technológiával az eddigieknél 10x hatékonyabban készíthető a felmérés

Részletgazdag, görbült felületek felmérése is pontosan elvégezhető, pl. homlokzati díszítések, tartályok, ipari létesítmények.
A felmérés eredménye szabványos építészeti rendszerekbe pl. Archicad és modellező szoftverekbe (.obj, .wrl, .dxf, .kmz, stb. formátumokba) betölthető

Váli Ürményi-kastely

viztorony

salvatore-kapolna

szlaszlo_szobor

ARAJANLATGOMB

MUSZAKIGOMB

kapcsolatgomb

Kapcsolat


Kiváncsiak vagyunk rád!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet